YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


YellowDate is een serieuze en betrouwbare datingsite gebaseerd op relatiebemiddeling voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of leuke vriendschap. YellowDate heeft betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel staan en wij doen er alles aan om jouw dating experience op onze datingsite zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom geven wij een kwaliteitsgarantie die de volgende punten betreft:

Betrouwbaarheid van de service

YellowDate investeert continu in software en uptime van haar servers zodat jouw online date experience soepel verloopt.

Handmatige controle van alle profielen

YellowDate controleert handmatig de nieuwe en gewijzigde profielen van haar dating leden. Indien nodig worden profielen, die in strijd zijn met onze algemene voorwaarden of waarvan wij denken dat deze ongepaste of aanstootgevende uitspraken bevatten of in strijd zijn met de aard van deze datingsite, verwijderd en of afgekeurd.

Handmatige controle van foto's

YellowDate controleert handmatig alle foto’s die online geplaatst worden op onze datingsite. Indien nodig worden foto’s afgekeurd die in strijd zijn met onze algemene voorwaarden of waarvan wij denken dat deze ongepast en in strijd zijn met de aard van deze serieuze datingsite.

Misdragingen

Als een lid van YellowDate zich misdraagt dan kunnen al onze leden dit bij ons melden en zal YellowDate alles in het werk stellen om mogelijk contact met het lid dat zich misdraagt te voorkomen en eventueel dit lid permanent de toegang te ontzeggen tot onze datingsite.

E-mail gegevens

YellowDate verstrekt geen e-mail adressen aan derden en gebruikt de e-mail adressen alleen voor eigen gebruik zoals bijvoorbeeld het versturen van de YellowMatch en notificaties als je een bericht van een ander lid ontvangen hebt.

Correspondentie en Support

Leden kunnen altijd contact opnemen via het contact formulier van YellowDate. Wij zullen dan proberen om binnen 2 werkdagen het bericht te beantwoorden.

Geen oproepen tot sexuele contacten toegestaan

YellowDate verwijdert zonder enige communicatie naar het desbetreffende lid een profiel dat gericht is op sexuele contacten. Het is tevens verboden om foto’s gericht op het krijgen van sexuele contacten te plaatsen, deze zullen ook niet gepubliceerd worden.

Kamer van koophandel

YellowDate BV is een serieus online dating bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel onder handelsnummer 28112576.

Persoonsgegevens

YellowDate verklaart zich te houden aan alle wetten en regelgeving omtrent de bewaring van persoonsgegevens zoals deze gelden in Nederland.

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.