YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Hoe activeer ik mijn YellowDate account?

Je activeert jouw YellowDate account door te klikken op de inschrijfbutton op www.yellowdate.nl. Je ontvangt dan een activerings e-mail. Als je op de link klikt die in de e-mail staat dan wordt jouw account geactiveerd. Vul dan meteen jouw profiel in en je kan beginnen met daten.

Waar kan ik inloggen?

Je kan inloggen op www.yellowdate.nl. Vul rechtsboven in de rode balk jouw pseudoniem en wachtwoord in.

Ik kan niet inloggen, wat doe ik fout?

Als je niet kan inloggen dan accepteert je browser waarschijnlijk geen cookies. Als je Internet Explorer gebruikt ga dan naar Tools, Opties, Privacy en zet het privacy niveau lager. Sluit dan de browser en start deze dan weer opnieuw op en probeer nogmaals in te loggen in YellowDate.

Kan ik mijn pseudoniem en wachtwoord wijzigen?

Je kan jouw pseudoniem niet wijzigen. Het wachtwoord kan wel gewijzigd worden. Dit kan je doen door te gaan naar mijn account. Kies daar de optie wachtwoord, en vul een nieuw wachtwoord in.

Kan ik mijn e-mail adres wijzigen?

Ja, je kan eenvoudig je eigen e-mail adres wijzigen door te gaan naar mijn account. Bij de optie algemeen kan je je e-mail adrees veranderen.

Ik ben mijn pseudoniem en wachtwoord kwijt.

Als je je pseudoniem kwijt bent kan je gaan naar de voorpagina en klik rechtsbovenaan op het vraagteken of klik hier om het wachtwoord op te vragen. Vul je eigen e-mail adres in en wij sturen je pseudoniem en wachtwoord.

Ik wil niet dat mijn computer mijn wachtwoord onthoudt, wat kan ik doen?

Wanneer je je pseudoniem invoert en je wachtwoord verschijnt automatisch (allemaal sterretjes), dan heeft je computer je wachtwoord opgeslagen in het geheugen van de internet-browser.

Om dit te verwijderen moet je even inloggen, je wachtwoord wijzigen en weer uitloggen. Type opnieuw je logincode in en druk NIET op of "inloggen". Verwijder vervolgens alle sterretjes uit het "wachtwoord veld" en type je nieuwe wachtwoord. Als het goed is, krijg je nu een extra venster met de melding dat het opgegeven wachtwoord niet overeen komt met het opgeslagen wachtwoord en wordt de vraag gesteld of je het nieuwe wachtwoord wilt opslaan. Klik hier op "niet opslaan" en het wachtwoord is uit het geheugen van de computer gewist. Inloggen door onbevoegden is nu niet meer mogelijk. Desgewenst kun je nu je wachtwoord weer terug veranderen naar wat het was.

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.