YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Gratis date met YellowDate!

YellowDate is nieuw en daarom krijgen de eerste 10.000 inschrijvingen die zich inschrijven een gratis date abonnement!. De gratis date aktie op YellowDate houdt het volgende in:

1. Gratis inschrijven op de YellowDate datingsite
2. Gratis chatten met mogelijkheid tot praten en webcam
3. Gratis interesse berichten sturen aan degene die jij leuk vindt
4. Gratis e-mail berichten sturen aan degene die jij leuk vindt
5. Toegang krijgen tot alle profielen van alle YellowDate leden

Dus waar je bij andere datingsites voor moet betalen krijg je bij YellowDate een jaar gratis. Het aanbod van een gratis date jaarabonnement geldt alleen voor de eerste 10.000 abonnementen en op = op dus schrijf je snel gratis in!

Veel alleenstaanden hebben een druk leven en vinden net niet de juiste partner of vriendschap. Daarom hebben wij YellowDate opgericht om je de mogelijkheid te bieden snel de juiste partner voor een serieuze relatie of een leuke vriendschap te vinden via onze veilige en professionele datingsite.

YellowDate is een professionele en snelgroeiende aanbieder van online dating sites en is actief in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Onze missie is om op een veilige en professionele manier singles in contact te brengen met andere singles die via het internet op zoek zijn naar een serieuze relatie of een leuke vriendschap. YellowDate is opgericht door internet professionals met uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van online internet diensten. Inmiddels is YellowDate een van de snelstgroeiende datingsites van Nederland!

Schrijf je nu gratis in en voor je het weet heb je een YellowDate! Klik hier om je gratis in te schrijven!

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.