YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


YellowDate is een professionele aanbieder van datingsites en maakt het mogelijk om singles op een eenvoudige, veilige en anonieme manier met elkaar in contact te brengen.

Onze dating site is zeer succesvol en heeft een zeer hoog slagingsgemiddelde als je het vergelijkt met andere datingsites. Dit komt mede door onze unieke YellowMatch, partnerzoek mogelijkheden en manieren om te communiceren met andere leden zoals berichtendienst, interesse tonen en chat functionaliteiten. Hierbij een aantal succes verhalen van onze leden die aantonen dat YellowDate werkt:

Beste YellowDate mensen,
Hierbij wil ik jullie laten weten dat jullie echt de beste zijn van alle datingsites! Dankzij jullie heb ik Tamara gevonden en wij zijn nu alweer een tijd bij elkaar en hebben besloten echt voor elkaar te gaan. Wij gaan dus trouwen! Nogmaals erg bedankt want zonder YellowDate zouden wij elkaar nooit ontmoet hebben. Ik wil echt iedereen YellowDate aanraden.
Met vriendelijke groet,
Johan

Hallo YellowDate,
Ik wil jullie enorm bedanken, de meest geweldige man van de wereld heb ik via jullie datingsite gevonden. Ik had nooit verwacht dat ik via deze manier mijn vriend en maatje zou vinden. We zijn al druk bezig met plannen aan het maken om te gaan samenwonen want wij kunnen gewoon niet meer zonder elkaar!
Miranda van der Hoek

Met vreugde kan ik u mededelen dat ik met behulp van YellowDate nu een fijne relatie heb. Het ging allemaal erg snel maar voelt zo vertrouwd en wij doen samen zo ontzettend veel leuke dingen dat ik mij op YellowDate uitgeschreven heb want voor mij is er geen ander.
Jeanette

Na de eerste chat van 3 uur wisten wij het zeker dat er een klik was. Meteen de volgende dag afgesproken en ja, ik dacht dit is hem en heb hem nooit meer losgelaten.
Dank jullie wel! Petra Kranenborg.

Ik wil jullie bedanken dat ik via YellowDate mijn nieuwe vriendin gevonden heb! Wij wensen jullie veel succes!
Peter Huisman

Wij willen jullie hierbij complimenteren met jullie gebruiksvriendelijke site en de zeer goede YellowMatches! Ik zag Chantal in de YellowMatch en wij zijn nog steeds verbaasd dat we zoveel dingen met elkaar gemeen hebben en dat allemaal dankzij de YellowMatch! Bedankt!.
Maarten en Chantal

Na mijn scheiding en een moeilijke periode heb ik weer het initiatief genomen en dankzij YellowDate een lieve vrouw leren kennen waar ik nu samen mee leef. Bedankt YellowDate en succes met jullie site.
Arjan van Sluis

Door YellowDate heb ik een zeer lieve vriend leren kennen, de liefde is wederzijds en wij zijn nog steeds samen!
Marjan van de Lubbe

Hallo lieve mensen,

Wij willen jullie hartelijk danken voor de mooie datingsite welke jullie hebben ontwikkeld. HET WERKT !!!!!!
Nadat we ons hadden ingeschreven kregen we al snel mailcontact. De mails werden al snel steeds langer en hierdoor kregen we een sterke band. Het is een mooie manier om elkaar te leren kennen. Na drie weken hebben we afgesproken en was het liefde op het eerste gezicht. We zijn inmiddels 5 weken bij elkaar en hebben veel plezier samen. We willen elkaar nooit meer kwijt!!!

Wij zijn jullie dankbaar voor deze mooie manier van contact maken en wensen jullie veel succes voor de toekomst.
We hebben al veel reclame gemaakt voor jullie........

Groeten,

Ron en Lian

Wil je ook jouw succes aan ons laten weten? Stuur dan een e-mail naar support apenstaartje yellowdate.com

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.