YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Over YellowDate

Veel alleenstaanden hebben een druk leven en vinden net niet de juiste partner of vriendschap. Daarom hebben wij YellowDate opgericht om je de mogelijkheid te bieden snel de juiste partner voor een serieuze relatie of een leuke vriendschap te vinden via onze veilige en professionele datingsite.

YellowDate is een professionele en snelgroeiende aanbieder van gratis online dating sites en is actief in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Onze missie is om op een veilige en professionele manier singles in contact te brengen met andere singles die via het internet op zoek zijn naar een serieuze relatie of een leuke vriendschap. YellowDate is opgericht door internet professionals met uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van online internet diensten. Inmiddels is YellowDate een van de snelstgroeiende datingsites van Nederland!

YellowDate is volledig gratis in tegenstelling tot veel andere dating sites. Bij YellowDate is het niet nodig een duur abonnement af te sluiten.

Wat heeft YellowDate te bieden?

Via YellowDate kan je op een eenvoudige en snelle manier in contact komen met andere singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap.

YellowMatch: wij hebben als enige datingsite het unieke YellowMatch systeem bedacht waarmee je in een keer de meest geschikte partners automatisch door ons gepresenteerd krijgt.

Partner zoeken: via uitgebreide selectie criteria kan je snel en eenvoudig een partner vinden die aan jouw eisen voldoet in de door jouw gewenste regio.

Berichten sturen: je kan iedereen die je een leuke partner lijkt of waarmee je een leuke vriendschap wilt aangaan een bericht sturen en checken of deze ook het bericht gelezen heeft.

Chatten: via YellowDate kan je met iedereen chatten via ons eigen chat systeem, eventueel met webcam en spraak indien gewenst.

Discreet en anoniem: je kan onder de door jouw gewenste schuilnaam anoniem en veilig met andere alleenstaanden contact maken op onze dating site.

Serieus, betrouwbaar en veilig: wij controleren handmatig alle profielen en foto’s van onze leden. Zo proberen wij dat er alleen serieuze en betrouwbare profielen getoond worden en van iedereen de juiste foto online te plaatsen en zo misbruik te voorkomen. Met een foto krijg je als lid ongeveer 10 keer meer reacties dan zonder foto. Verder controleren wij aktief of er misbruik plaatsvindt of mensen worden lastig gevallen zodat je veilig kunt daten op onze site.

Gratis: YellowDate is de snelstgroeiende datingsite van Nederland. Dagelijks mogen wij honderden nieuwe leden verwelkomen die via onze datingsite toegang hebben tot meer dan honderdduizend leden en elkaar op onze datingsite kunnen ontmoeten. Klik dus hier om je gratis in te schrijven!

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.