YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Hierbij geven wij je enige datingtips om op een gemakkelijke en snelle manier een serieuze date of leuke vriendschap te vinden op YellowDate:

Mijn Profiel

Vul je profiel zo duidelijk en volledig mogelijk in. Vooral de openingszin is belangrijk en wie je zoekt en tot wie je je aangetrokken voelt. Verder kun je het beste jouw algemene gegevens zo duidelijk mogelijk invullen zodat wij de YellowMatch hierop kunnen baseren.

Match Profiel

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat een geschikte partner voor jou is of waar een leuke vrienschap aan moet voldoen. Op basis hiervan kunnen wij zo goed mogelijk een mogelijke partner of vriendschap vinden.

Plaats een foto

Als je een goede en duidelijke foto (bij voorkeur je gezicht) plaatst op YellowDate dan is de kans dat iemand reageert 10x zo groot dan als je geen foto plaatst. Je kan tot 4 foto’s plaatsen dus maak hier gebruik van en verhoog je kans op het vinden van de juiste date.

Toon interesse in leuke leden

Een eerste stap naar iemand die je leuk lijkt kan een interesse bericht zijn. Klik dan in het profiel van de desbetreffende persoon op de interesse button. De desbetreffende persoon die jij leuk vindt krijgt dan een bericht van jou dat je interesse getoond hebt en kan hier weer op reageren naar jou toe.

Stuur een bericht aan leuke leden

Een andere stap kan zijn dat je een zelf geschreven bericht stuurt naar een leuke lid. Klik dan in het profiel van degene die je aanspreekt op de knop stuur bericht. Hier kun jezelf het onderwerp invullen en bepalen wat voor boodschap je die persoon wilt sturen.

Maak gebruik van de 1 op 1 chat

Met YellowDate kan je 1 op 1 chatten door te typen, praten zelfs met video beeld via een webcam. Dit kan geheel anoniem en geeft degene waarin je geďnteresseerd bent een goede indruk van wie je bent en hoe je bent.

Heb geduld

Probeer de ander te leren kennen en neem hiervoor de tijd. Een goed contact ontstaat vaak nadat je iemand wat beter hebt leren kennen. Jaag een ander dan ook niet op om een afspraak of contact te forceren.

Maak een afspraak voor een korte date

Mocht je elkaar beter hebben leren kennen via YellowDate dan kan je een korte afspraak maken om elkaar te ontmoeten. Het is verstandig om de eerste afspraak altijd in een openbare ruimte te laten plaatsvinden zoals bijvoorbeeld een café, bar of restaurant. Kom op tijd en spreek van te voren af hoe je elkaar herkent of wissel mobiele telefoonnummers uit zodat je elkaar kan herkennen en kijken of de persoon al aanwezig is.

Maak een afspraak voor een vervolg date

Mocht de eerste date bevallen zijn, dan kan je een afspraak maken voor een vervolg date. Deze kan wat uitgebreider zijn dan de vorige date zodat jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen.

Maak plezier!

YellowDate wenst alle leden veel succes in het zoeken van een geschikte date voor een serieuze relatie of leuke vriendschap! Wij doen onze best om jou, net als vele anderen, aan een leuke serieuze relatie of vriendschap te helpen!

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.