YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


De werkwijze van YellowDate in stappen:

YellowDate is een professionele aanbieder van datingsites en maakt het mogelijk om singles op een eenvoudige, veilige en anonieme manier met elkaar in contact te brengen. YellowDate checkt alle fotoís en controleert ook de profielen om zo mensen die zich niet houden aan onze gebruikersvoorwaarden te blokkeren. Het is niet toegestaan om erotische oproepen te doen of erotische fotoís te plaatsen.

Stap 1. Je bent nog niet ingeschreven bij YellowDate? Dan kan je eerst beperkt zoeken naar welke singles er in jouw regio zijn op YellowDate.

Stap 2. Ben je overtuigd van wat YellowDate te bieden heeft als datingsite om een geschikte partner te vinden voor een relatie of vriendschap, dan kan je jezelf gratis inschrijven.

Stap 3. Via de welkom e-mail activeer je jouw eigen YellowDate account en vul je jouw profiel in.

Stap 4. Na je eigen profiel te hebben ingevuld kan je aangeven wat voor perfecte partner je zoekt op onze datingsite. Op basis van de ingevulde gegevens bij je profiel en wat voor partner je zoekt maken wij de YellowMatch waarin wij je mogelijke partners voor een serieuze relatie of vriendschap voorstellen.

Stap 5. Zelf zoeken. Via YellowDate kan je eenvoudig op zoek gaan naar een potentiŽle partner of vriendschap. Dit kan door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctionaliteiten op basis van diverse selectie criteria.

Stap 6. Contact leggen. Je kan andere leden met een druk op de knop laten weten dat je interesse hebt. Zij ontvangen dan een berichtje dat je interesse in hen hebt getoond. Verder kan je ook een uitgebreider bericht sturen via onze berichtendienst en zien of men dit bericht al gelezen heeft. Je kan de berichtjes dan eventueel laten doorsturen naar je eigen e-mail adres. Mocht je meer contact willen met deze persoon dan kan je eventueel nog gaan chatten in je eigen prive chatbox met of zonder webcam en spraak via onze datingsite.

Stap 7. Mocht de potentiŽle partner voor een relatie of vriendschap je erg aanspreken dan kan je een echte fysieke date plannen om bijvoorbeeld ergens wat te drinken of iets anders leuks te doen en kijken of er een relatie of leuke vriendschap in zit.

Schrijf je nu gratis in en voor je het weet heb je een YellowDate! Klik hier om je gratis in te schrijven!

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.