YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Vrouwen vinden relatie zoeken belangrijker dan voetbal.

Amsterdam – 13 juni 2006 – YellowDate.nl, de snelstgroeiende datingsite van Nederland, maakt vandaag bekend dat het voor vrouwen belangrijker is om een serieuze relatie te vinden dan naar het kijken van een WK voetbalwedstrijd in vergelijking tot mannen.

Uit onderzoek tussen 4.000 mannen en 4.000 vrouwen is gebleken dat 63 procent minder mannen heeft ingelogd om te zoeken naar een partner tijdens de WK wedstrijd Nederland - Servië-Montenegro. Bij vrouwen is dit percentage slechts 13 lager. Dit bevestigt het beeld dat voetbal kijken meer een mannenaangelegenheid is.

YellowDate is een professionele en snelgroeiende aanbieder van online dating sites en actief in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Onze missie is om op een veilige en professionele manier singles in contact te brengen met andere singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap via het internet. YellowDate is opgericht door internet professionals met uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van online internet diensten. Inmiddels is YellowDate een van de snelstgroeiende datingsites van Nederland met ongeveer 10.000 actieve leden op dit moment. Op YellowDate kunnen singles online in contact met elkaar komen op basis van unieke matchingtechnologie en zoekprofielen. YellowDate heeft tot doel om meerdere datingsites in diverse Europese landen te lanceren.

Methodologie: Dit onderzoek is gebaseerd op een sample van 4.000 mannen en 4.000 vrouwen op YellowDate.nl over een periode van een week.

Opmerking voor journalisten: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de YellowDate marketing afdeling via ons contactformulier.

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.