YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Mannen minder afwachtend dan vrouwen op datingsite

Amsterdam – 22 mei 2006 – YellowDate.nl, de snelstgroeiende datingsite van Nederland, maakt vandaag bekend dat mannen meer actief zijn in het benaderen van vrouwen dan andersom. Uit onderzoek is gebleken dat mannen actiever op zoek zijn naar een partner dan vrouwen en deze ook vaker benaderen. Mannen versturen aanzienlijk meer berichten dat zij geïnteresseerd zijn in een vrouwelijk lid. Hetzelfde geldt voor het versturen van chat verzoeken, ook hier worden aanzienlijk meer chat verzoeken verstuurd door mannen dan vrouwen. Het versturen van gewone e-mail berichten via de datingsite gaat wel ongeveer gelijk op tussen mannen en vrouwen.

De volgende cijfers zijn uit het onderzoek naar voren gekomen:

1. Aantal verstuurde chat verzoeken
Vrouwen: 20,65%
Mannen: 79,35%

2. Interesse berichten
Vrouwen: 12,83%
Mannen: 87,17%

3. Gewone e-mail berichten
Vrouwen: 49,32%
Mannen: 50,68%

YellowDate is een professionele en snelgroeiende aanbieder van online dating sites en actief in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Onze missie is om op een veilige en professionele manier singles in contact te brengen met andere singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap via het internet. YellowDate is opgericht door internet professionals met uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van online internet diensten. Inmiddels is YellowDate een van de snelstgroeiende datingsites van Nederland met ongeveer 10.000 actieve leden op dit moment. Op YellowDate kunnen singles online in contact met elkaar komen op basis van unieke matchingtechnologie en zoekprofielen. YellowDate heeft tot doel om meerdere datingsites in diverse Europese landen te lanceren.

Methodologie: Dit onderzoek is gebaseerd op een sample van 4.000 mannen en 4.000 vrouwen op YellowDate.nl over een periode van een week.

Opmerking voor journalisten: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de YellowDate marketing afdeling via ons contactformulier.

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.