YellowDate.com De serieuze en betrouwbare datingsite van Nederland!  
Home  |  Over YellowDate  |  Werkwijze  |  Succes Verhalen  |  Zoeken  |  Gratis Aanmelden


Veel alleenstaanden hebben een druk leven en vinden net niet de juiste partner of vriendschap. Daarom hebben wij YellowDate opgericht om je de mogelijkheid te bieden snel de juiste partner voor een relatie of vriendschap te vinden via onze veilige en professionele datingsite.

YellowDate is een professionele en snelgroeiende aanbieder van online dating sites en actief in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Onze missie is om op een veilige en professionele manier singles in contact te brengen met andere singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap via het internet. YellowDate is opgericht door internet professionals met uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van online internet diensten. Inmiddels is YellowDate een van de snelstgroeiende datingsites van Nederland!

Mocht u informatie willen ontvangen of een van onze persberichten dan raden wij u aan om naar onze contact pagina te gaan en pers te selecteren. Klik hier om naar de contact pagina te gaan.

Online Dating Dienst
Voorwaarden - Privacy - Sitemap Copyright ©2006-2009 YellowDate B.V.